Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina’s van deze website.
Werkplaats Amazone of Stichting Yulius is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt ons hierover bellen (088-408 1075) of e-mailen.

Algemeen
De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Werkplaats Amazone of Yulius is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Vertrouwelijk
De formulieren en e-mails die u vanaf onze website verstuurt naar onze medewerkers, worden vertrouwelijk behandeld en vallen onder het privacyreglement van Yulius die conform de Nederlandse wet- en regelgeving is opgesteld.

Foto’s op de website
De foto’s die op deze website worden gebruikt houden geen verband met cliënten of medewerkers van Werkplaats Amazone of Stichting Yulius, tenzij dit er nadrukkelijk bij vermeld staat. Voor alle foto´s is toestemming verleend.

Informatie via externe links
Deze website bevat links naar websites van andere partijen. Werkplaats Amazone of Stichting Yulius biedt u deze links aan ter informatie. Werkplaats Amazone of Stichting Yulius heeft geen betrokkenheid bij deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de informatie, producten of diensten van deze partijen.

Copyright
De informatie op deze website is uitsluitend bestemd voor gebruik door de bezoeker. De overname van gegevens met als doel het aanleggen van adressenbestanden is niet toegestaan.